Destination

 

Velkommen til Säfsen

Säfsen ligger i det sydlige Dalarna, ca. 200 km nord/vest fra Stockholm.

Säfsen Skiområde byder på:

  • 18 pister
  • 6 lifter
  • 1 transportbånd
  • Kilometervis af smukke langrendsløjper.
  • Snowpark
  • Cafe

Snowparken ligger lige under stoleliften, så her er der rig mulighed for mange sjove timer.

Områdets hyggelige skovpister og den pragtfulde svenske natur gør, at Säfsen ikke kun er et godt skiområde, men også en naturoplevelse man kan tage med sig hjem.

For enden af pisten ligger Solbergets café, hvor du kan nyde bl.a. sandwich, kager, svenske vafler eller en kop dampende chokolade, når kulden trænger sig på. På de solrige dage kan du også nyde maden og udsigten til pisten på cafeens hyggelige terrasse.

Skiområde

Säfsen’s terræn byder på 18 nedfarter, og har piste i alle sværhedsgrader - både flade træningspister, smalle, hyggelige skovstier og de mere udfordrende pister, samt langrendsløjperne, som strækker sig rundt i det smukke terræn. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde pisten, der passer til dine ønsker og færdigheder.
Stoleliften ligger centralt og fragter hurtigt én på toppen, hvilket betyder, at du nemt og hurtigt kan udforske områdets mange pister.

Bestiller du liftkort via SkiGruppen, så kan du bruge alle områdets lifter fra morgen til kl. 16.00 om eftermiddagen, hvor lifterne lukker.

Hytter

Vi bor på Trollberget, der er placeret centralt i Säfsen hytteby.
Hytterne er placeret nær hinanden, så der dannes en hyggelig, lille hytteby med kort gåafstand til SkiGruppens andre gæster. Dette skaber en god atmosfære og mulighed for sociale aktiviteter uden for lifternes åbningstid.

Hytterne er beregnet til 6 personer og indeholder 2 værelser inddelt med et værelse med én dobbeltseng, et med køjeseng, og en sovesofa i stuen.

Hytterne er udstyret med køkken med komfur, mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine, toilet med bruseniche samt varmeskab. Derudover opholdstue med brændeovn og spiseplads.

Hyttefordeling

I december når alle har betalt restbeløb, sender vi en mail ud omkring hyttefordeling.
Så alle har mulighed for at komme til at bo med dem de ønsker.
Der skal så vidt muligt bo min 5 personer i hver hytte.  

Mad/forplejning i hytterne
Vi anbefaler at man selv laver mad i hytten, og at man tager alt med hjemmefra, da der ikke er mulighed for at handle i Säfsen. Der er ingen restaurant i hytteområdet.
I Skiområdet er der en frokostrestaurant, og en varmestue til medbragt mad.
(vi inviterer på franske hotdog fredag eftermiddag på skisportsstedet)

  

Er du klar til en tur med venner, skiløb og en masse sjove og hyggelige aktiviteter? Så er du kommet til det helt rette sted - nemlig SkiGruppen!