Aktiviteter

Picnic i sneen

Når benene bliver trætte, den lille sult melder sig, og det er tid til et velfortjent hvil, så inviterer SkiGruppen som altid til en picnic i sneen. Her tændes der op i grillen i skiområdet, hvor der serveres pølser/hotdogs, sodavand. Denne aktivitet samler både guider, elever, lærere og sikkert også en sulten buschauffør😊 til en hyggelig stund med mad, grin og snak om dagens skiløb.

Kælketur i stjerneskær

Hvem elsker ikke at kælke? Tag dine venner under armen og mød os på bakken til et kælkeeventyr. SkiGruppen tilbyder en sjov aktivitet for både voksne og unge, hvor fart, leg og glæde er omdrejningspunktet. Sus afsted og få en hyggelig aften i selskab med dine bedste venner.

Skiskole for begyndere

Er det din første gang på ski, så frygt ej! SkiGruppen tilbyder i år skiskole for begyndere.

Tilmeld dig skiskolen, så er du sikret en god start på pisten. Skiskolen starter altid med en gennemgang af skiudstyret. Dernæst følger skiinstruktørerne med på den første tur i skiliften, så du kan være helt rolig, du er i trygge hænder. Herefter begynder den "praktiske" del af skiskolen, hvor der trænes nedkørselsteknikker, herunder forskellige bremseformer, vigepligt, samt generel sikkerhed i skiområdet. Ved at tilmelde dig skiskolen, giver du dig selv den bedste start på skituren.

Skiskolen varer 75 min, og koster 400 kr. per person. (Normalpris mellem 500-600 kr.)